Συνθετικά Συστήματα 

Επανασχεδιάζουμε τα κουφώματα σας. Για τις σύγχρονες συνθήκες ζωής.

 

Η Plasma με τα προηγμένα υλικά της REHAU έχει βάλει στόχο να κατασκευάζει τόσο σύγχρονα κουφώματα όσο η ζωή μας. Κουφώματα που δείχνουν τον έξω κόσμο, φροντίζουν για τον καθαρό αέρα ενώ είναι κλειστά και αποθαρρύνουν ακόμη και τους διαρρήκτες προτού αποπειραθούν να εισέλθουν στον χώρο σας.

 

Η Plasma έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει μεγάλα ή μικρά παράθυρα, με ένα ή δύο φύλλα, με ή χωρίς πτυχές, ή ακόμη και με ιδιαίτερους σχεδιασμούς όπως π.χ. στρογγυλά και τριγωνικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

Παράθυρα τόσο σύγχρονα όσο η ζωή μας

Η PLASMA με τα προηγμένα υλικά της REHAU έχει βάλει στόχο να κατασκευάζει τόσο σύγχρονα κουφώματα όσο η ζωή μας. Κουφώματα που όχι μόνο μας δείχνουν τον κόσμο, αλλά φροντίζουν επίσης για καθαρό αέρα ενώ είναι κλειστά. Και τα οποία αποθαρρύνουν ακόμη και τους διαρρήκτες, προτού αυτοί αποπειραθούν να κάνουν κάτι. 

Η Plasma έχει την δυνατότητα ανάλογα με το γούστο σας, να προσαρμόσει μεγάλα ή μικρά παράθυρα, με ένα ή δυο φύλλα, με ή χωρίς πτυχές ή ακόμη και σε ιδιαίτερους σχεδιασμούς, είτε π.χ. στρογγυλά, είτε τριγωνικά παράθυρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.

Νιώστε εύκολα ασφαλείς

Τα κουφώματα της Plasma προσφέρουν ιδανική αντιδιαρρηκτική προστασία. Μπορείτε να καθορίσετε την κατηγορία αντοχής ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες ως προς το επίπεδο ασφαλείας. Επίσης, οι απαιτήσεις για την κατηγορία αντοχής RC3 μπορούν εύκολα να καλυφθούν με αντίστοιχα συμπληρωματικά μέτρα.

Smart Guard: Αποθαρρύνει τους διαρρήκτες, προτού γίνουν ζημιές

Με το Smart Guard κάνουμε ακόμη ένα βήμα μπροστά. Οπτικά και ηχητικά σήματα υποδεικνύουν στον δράστη ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρήσει τη διάρρηξη. Το ενεργητικό σύστημα αποθάρρυνσης βοηθάει στοχευμένα στην αποτροπή ζημιών σε πόρτες και παράθυρα.

Η μονάδα Smart Guard κρύβεται στο πάνω μέρος της κάσας των κουφωμάτων GENEO και SYNEGO. Εξωτερικά, τα καπάκια ανάλογου χρώματος φροντίζουν για μια τέλεια χρωματική αρμονία.

10% μεγαλύτερα στοιχεία
RAU-FIPRO X – Σκεφτείτε σε νέες διαστάσεις

Μέσω του RAU-FIPRO X επιτυγχάνονται οι καλύτερες συνθήκες φωτός και ορατότητας,
χάρη στην κατά περισσότερο από 50% μεγαλύτερη αναλογία υαλονημάτων ανά
κούφωμα. Με αυτόν τον τρόπο θέτονται βάσεις για ανεπανάληπτα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Έτσι, μπορούν και κατασκευάζονται λειτουργικά ασφαλή κουφώματα έως 2,80m, όσο το ύψος ενός ορόφου, χωρίς πρόσθετους φεγγίτες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερο φυσικό φως και μεγαλύτερη αρχιτεκτονική ελευθερία για μοναδική άνεση εντός της οικίας. Τα ιδιαίτερα λεπτά προφίλ αυξάνουν τις επιφάνειες των παραθύρων ακόμη περισσότερο.

24 φορές λιγότερος θόρυβος

Θόρυβος σημαίνει άγχος – και κανείς δεν τον θέλει εντός της οικίας του. Με έως και 24 φορές μείωση του θορύβου, το σπιτικό σας θα μετατραπεί σε μια όαση γαλήνης.

76% εξοικονόμηση ενέργειας

Το 90% των κασωμάτων που κατασκευάζονται από RAU-FIPRO X δεν χρειάζονται μεταλλικό οπλισμό και έτσι αποφεύγονται εξαρχής οι ανεπιθύμητες θερμογέφυρες. Σε συνδυασμό με τους τριπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες, επιτυγχάνετε ιδανικές τιμές Uw έως και 0,60 W/m2K. Επομένως, έχετε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 76%.

Ευρεία γκάμα σχεδιασμού
και χρωμάτων.
100% ποιότητα REHAU

Τα κουφώματα διαμορφώνουν σημαντικά την εμφάνιση μιας πρόσοψης και δίνουν σε κάθε κτίριο μια μοναδική αισθητική. Το KALEIDO COLOR της REHAU σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, έτσι ώστε να μην υπάρχουν όρια στη φαντασία όσον αφορά τον εξατομικευμένο σχεδιασμό του ακινήτου σας.

Εκτός από το χρώμα, καθοριστικοί παράγοντες στη διαμόρφωση του στυλ ενός κτιρίου είναι το σχήμα και το μέγεθος των κουφωμάτων. Τα προφίλ της REHAU σας προσφέρουν επιλογές σχεδίασης που ίσως δεν είχατε σκεφτεί έως σήμερα. Με συστήματα κατασκευασμένα από καινοτόμα υλικά (όπως το σύστημα GENEO από το υλικό RAU-FIPRO X), τα κουφώματα μπορούν πλέον να κατασκευαστούν σε διαστάσεις που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό με τις συμβατικές μεθόδους.

Όλα τα φύλλα και τα βερνίκια ελέγχονται προσεκτικά πριν την πρώτη τους χρήση, υποβάλλονται σε μακροχρόνιες δοκιμές και υπόκεινται στα υψηλότερα επίπεδα φορτίου. Μιλάμε για ποιότητα REHAU, μόνο εάν περάσουν όλες τις εξετάσεις! Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε ένα προϊόν που πληροί τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα, σε συνδυασμό με την πλήρη εγγύηση του κατασκευαστή.

Κουφώματα από PVC βιώσιμα, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και δίχως συντήρηση

 

Εξαιρετική ευελιξία, απόλυτη ελευθερία σχεδιασμού και βέλτιστη σχέση τιμής – απόδοσης.