Σίτες

Οι σίτες της Plasma διαθέτουν κορυφαία ανθεκτικότητα, παραμένοντας εύκαμπτες στη χρήση χωρίς να τσακίζουν. Έχουν υψηλή ευκρίνεια και μέγιστο άνοιγμα, το οποίο βελτιώνει τη διάχυση του φωτός και τη ροή του αέρα. Παράγονται σε ίσιες και πλισέ. Είναι ανθεκτικές στην διάβρωση και δεν ευνοούν στην εξάπλωση της φωτιάς. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ειδικών πανιών PETSCREEN. Αντέχουν στη σκληρή μεταχείριση, όπως τα γρατζουνίσματα κατοικιδίων.

Σίτες πλισέ

Οι σίτες πλισέ διαθέτουν ελεγχόμενη τριβή και μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και μετά την τοποθέτηση των κουφωμάτων. Η εφαρμογή τους γίνεται σε κουφώματα συνθετικά ή αλουμινίου και υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης με χαμηλό κατωκάσι για πρόσβαση από ΑμεΑ.

Μπορούν να κατασκευαστούν με ένα πανί ή δύο για μεγάλα ανοίγματα, σε όλα τα χρώματα RAL και σε υφές ξύλου.

Ισιες σίτες

Οι ίσιες σίτες διαθέτουν μηχανισμό roll, έτσι ώστε να μαζεύονται σε ρολό. Χρησιμοποιούνται σε ιδιαίτερες κατασκευές, στις οποίες δεν μπορούν να τοποθετηθούν σίτες πλισέ.

Μπορούν και αυτές να τοποθετηθούν σε κουφώματα συνθετικά (PVC) ή αλουμινίου και έχουν την δυνατότητα να κατασκευαστούν με χαμηλό κατωκάσι για ευκολότερη πρόσβαση. Διαθέτουν οριζόντια ή κάθετη κίνηση ανάλογα με την κατασκευή του ανοίγματος του κουφώματος.

Ανοιγόμενες

Συρόμενες

Συρόμενες Επάλληλες