Συστήματα Αλουμινίου

Η επιλογή του συστήματος αλουμινίου που θα κάνετε είναι μια μελλοντική επένδυση η οποία πάντα εξαρτάται από το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε, καθώς και απ’ τις αποδόσεις που ζητάτε. Η Plasma είναι στην διάθεσή σας, για να συζητήσετε για την επιλογή και την τοποθέτηση των κουφωμάτων σας. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας μπορείτε να επιλέξετε Ανοιγόμενα ή Συρόμενα κουφώματα, ειδικά συστήματα, πόρτα εισόδου, ρολά, σίτες και συστήματα ασφαλείας.

Αν το απαιτούμενο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού, ανάπτυξης, δοκιμής καθώς και πιστοποίηση εξειδικευμένης λύσης, ανάλογα με τις ανάγκες του έργου.

Ανοιγόμενα

Tα ανοιγόμενα συστήματα που κατασκευάζει η Plasma είναι η ιδανική λύση για όλες τις συμβατικές και μη κατοικίες, καθώς και για επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουν αισθητική, λειτουργικότητα, υψηλή θερμομόνωση και εγγύηση ασφάλειας. Τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας και προσδίδουν στο χώρο μοναδική αισθητική, ευκολία στη χρήση και κορυφαία λειτουργικότητα. Η Plasma προσφέρει πληθώρα επιλογών κατασκευής και χρωματικών παραλλαγών.

Τα ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου διαχωρίζονται σε…

• Ανοιγόμενα απλά
• Ανοιγόμενα – ανακλινόμενα
• Ανοιγόμενα – ανακλινόμενα θερμομονωτικά

Συρόμενα

Tα συρόμενα συστήματα που κατασκευάζει η Plasma είναι ιδανική λύση για όλες τις συμβατικές και βαριές κατασκευές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρά ή μεγάλα ανοίγματα. Διαθέτουν μοναδική αρχιτεκτονική αισθητική και λειτουργικότητα. Προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και μεγάλο επίπεδο ασφάλειας. Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής προσδίδουν ευκολία στη χρήση ακόμη και σε μεγάλα ανοίγματα.

Τα συρόμενα συστηματα αλουμινίου διαχωρίζονται σε …

• Συρόμενα συστήματα με θερμοδιακοπή
• Ανασυρόμενα θερμομονωτικά συστήματα για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους
• Ανασυρόμενα θερμομονωτικά συστήματα με λεπτές όψεις διατομών
• Συρόμενα -ανασυρόμενα συστήματα

Ειδικά Συστήματα

Τα ειδικά αρχιτεκτονικά συστήματα της Plasma είναι ιδανικά για κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων και παρέχουν εξαιρετικές αποδόσεις σε θερμομόνωση και στεγάνωση. Είναι ανθεκτικά στο χρόνο και προσφέρουν λειτουργικότητα, αισθητική και ασφάλεια.

Η μοντέρνα εμφάνιση, η πληθώρα επιλογών και τα πιστοποιημένα υλικά κατασκευής τους, συμβάλλουν στον χαρακτηρισμό τους ως αρχιτεκτονικά κοσμήματα.

Αποδίδουν το μέγιστο στον εσωτερικό φωτισμό, καθιστώντας κατάλληλα για οικίες ή βαριές κατασκευές όπως ξενοδοχεία, συγκροτήματα, επαγγελματικά κτίρια, νοσοκομεία κ.α. 

Πόρτες Εισόδου [Plasma Doors]

Οι πόρτες εισόδου της Plasma Doors διαθέτουν μοναδική υφή, αντοχή και δυνατότητα προσαρμογής σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική κατασκευή. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Plasma Doors είναι η δυνατότητα να δημιουργεί ξεχωριστές συνεπίπεδες και αξονικές (PIVOT) πόρτες εισόδου. Προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις, τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

Η Plasma επενδύει καθημερινώς σε καινούργιες ιδέες, η υλοποίηση των οποίων βασίζεται στον μοναδικό σχεδιασμό και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Σχεδιάστε την δική σας πόρτα μέσα από την μοναδική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η Plasma Doors για εσάς, με πολλές επιλογές και συνδυασμούς. Επιλέξτε στυλ, χρώμα και εξαρτήματα σύμφωνα με αυτό που επιθυμείτε.