Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα ΠαντζουριώνΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Το νέα  συστήματα πατζουριών PLASMA αποτελούν μια καινοτόμα επιλογή εξασφαλίζοντας ποιότητα, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Η ανθεκτική κατασκευή αλουμινίου σε συνδυασμό με τους πλήρως ρυθμιζόμενους μηχανισμούς, εγγυώνται μακρόχρονη άριστη λειτουργία και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, χωρίς επιπλέον έξοδα συντήρησης.

Με ευρεία γκάμα επιλογών από ανοιγμένα και συρόμενα συστήματα, παρέχεται η δυνατότητα σχεδόν απεριόριστων συνδυασμών χρωμάτων και σχεδίων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη σε κλασική ή μοντέρνα εκδοχή, καθιστώντας τα συστήματα παντζουριών Plasma την ιδανική επιλογή για κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.

ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Είναι καταγεγραμμένο ότι όσα περισσότερα συστήματα ασφαλείας έχει κάποιος χώρος, τόσο μειώνεται η πιθανότητα προσπάθειας διάρρηξης. Ακόμα περισσότερο, μειώνεται η πιθανότητα επιτυχημένης διάρρηξης.

Η εταιρία μας, εδώ και πολλά χρόνια, εξειδικεύεται στην κατασκευή, εμπορία και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων ασφαλείας, είτε μόνιμου, είτε ανοιγόμενου τύπου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι INOX μασίφ και σίδηρο και είναι ειδικά επεξεργασμένα έτσι ώστε να αντιστέκονται όσο το δυνατόν περισσότερο στους επίδοξους διαρρήκτες. Ταυτόχρονα, η μεγάλη ποικιλία τύπων και σχεδίων, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη βελτίωση της καλαισθησίας του χώρου σας.