Συστήματα Ρολών

Τα συστήματα ρολών που κατασκευάζει η Plasma είναι νέας γενιάς και διαθέτουν ενισχυμένα προφίλ. Η μεγάλη συλλογή από φυλλαράκια αλουμινίου, ελαφρού και βαρέως τύπου ειδικών διατρήσεων, προσφέρουν μια συνολικά ιδιαίτερη αισθητική. Η Plasma συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προσφέρει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Επιτυγχάνουν κορυφαίες αποδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Τα ειδικά κατασκευασμένα ρολά είναι ιδανικά για οποιαδήποτε κατοικία και τοποθετούνται εσωτερικά ή εξωτερικά.

Εσωτερικά κουτιά

Tα εσωτερικά κουτιά ρολών τοποθετούνται κατά την αρχική τοποθέτηση των κουφωμάτων και τα ανοίγματα πρέπει να υπολογιστούν πριν από οποιαδήποτε κατασκευή του κτιρίου. Προσφέρουν ασφάλεια και ιδιαίτερη αισθητική.

Εξωτερικά κουτιά

Tα εξωτερικά κουτιά ρολών είναι ιδανικά για ήδη υπάρχουσες κατασκευές κουφωμάτων. Προσφέρουν ασφάλεια και τη μέγιστη θερμομόνωση.

Εσωτερικό θερμομονωτικό κουτί ίσιο με διελάσιμα φυλλαράκια με ειδική διάτριση
Εσωτερικό θερμομονωτικό κουτί curves με διελάσιμα φυλλαράκια με ειδική διάτριση
Εσωτερικό θερμομονωτικό κουτί ισιο
με φυλλαράκια πολυουρεθάνης
Εσωτερικό κουτί Curve με φυλλαράκια πολυουρεθάνης
Φυλλαράκια

Τα φυλλαράκια των ρολών αποτελούν πλέον μια σύγχρονη μορφή αισθητικής και πρακτικότητας. Μπορεί να είναι διελάσιμα ή πολυουρεθάνης. Προσφέρουν ιδανικό φωτισμό και είναι ιδανικά για κάθε κατοικία.